Events en external organisations worden niet getoond op het Pure portal

By | March 10, 2015

Het volgende issue is door meerdere beheerders gemeld:

Het Pure portal geeft niet de omschrijving weer van het event of de externe organisatie waar een congres activiteit (Activities | Conference Participation) plaatsvond. Dit betekent dat wanneer je deze omschrijving getoond wil hebben op het Pure portal, de naam van het event/externe organisatie ook in de omschrijving (veld ‘description’) opgenomen moet worden.  Pure gaat niet consistent om met de manier waarop de titel/omschrijving van de activiteit dan wel de titel van de gebeurtenis (event) op het portal wordt weergegeven.

Behalve de onvolledige weergave op het portal, is ook de omschrijving van activiteiten in de rapporten niet goed uitgewerkt.

Deze issues zijn bij Elsevier aangemeld, maar aangezien Elsevier voornemens is om het huidige Pure portal per 2020 niet langer te ondersteunen, is het zeer onwaarschijnlijk dat er vanuit Elsevier nog ene oplossing zal komen. Dit issue zal wel meegenomen worden bij de interne besluitvorming om het Pure portal te vervangen.

2 thoughts on “Events en external organisations worden niet getoond op het Pure portal

 1. Marianne van der Heijden

  Dat geldt ook voor alle memberships en andere activiteiten.
  Het is raadzaam om bij instructies iedereen op het hart te drukken alles 2x in te voeren:
  1x bij event/organisatie en 1x bij titel.
  Opnemen in het veld ‘ description’ heeft niet zoveel zin, omdat ook dat niet getoond wordt in de portal en in de ‘ short’ presentatie.

  1. Armand Guicherit

   Dank voor de toevoeging. Ter verduidelijking: Bedoeld wordt om de naam van het event in het veld van de titel over te nemen, niet de titel van de activiteit in het veld van het event.

   Voor het activiteitstype conference participation ontbreekt momenteel het titelveld en heb je (vreemd genoeg) alleen de mogelijkheid een beschrijving op te nemen.

   Elsevier heeft bij herhaling aangegeven dat de hele activiteitenmodule vernieuwd zal worden, maar specificaties van de aanpassingen zijn mij niet bekend, ook niet wanneer deze nieuwe module beschikbaar zal worden gemaakt.

Leave a Reply