Category Archives: Vragen & wensen

FAQ: Waar vind ik een overzicht van de issues die ik heb gemeld?

“Issues”, vragen en problemen die jij, of onderzoekers van je instituut met Pure ondervinden worden geregistreerd in ‘TopDesk‘. Je kunt de status van deze issues volgen door op TopDesk in te loggen. Op TopDesk worden alleen kleinere technische issues geregistreerd, zoals het niet (goed) werken van een account, problemen met het inloggen of een verzoek… Read More »

Cannot use ‘journal type’ in report definitions

Ik heb bij Elsevier aangegeven dat we graag in staat zouden zijn om de verschillende tijdschrift types te kunnen gebruiken als filter in rapporten. Dat zou ons in staat stellen om een selectie te maken van alle artikelen die niet in een populariserend magazine, nieuwsbrief, of krant zijn verschenen. Elsevier heeft aangegeven dat we dit… Read More »

Events en external organisations worden niet getoond op het Pure portal

Het volgende issue is door meerdere beheerders gemeld: Het Pure portal geeft niet de omschrijving weer van het event of de externe organisatie waar een congres activiteit (Activities | Conference Participation) plaatsvond. Dit betekent dat wanneer je deze omschrijving getoond wil hebben op het Pure portal, de naam van het event/externe organisatie ook in de… Read More »