Definitie: PhD thesis (type)

By | August 7, 2018

Hieronder worden afgeronde proefschriften vastgelegd van zowel interne promovendi als externe. Voor externe promovendi geldt de voorwaarde dat ten minste één van de promotoren een aanstelling heeft bij de KNAW en dat het promotieonderzoek inhoudelijk verbonden is aan het onderzoek van het instituut.

NB 1: Pure’s Personal users (onderzoekers) kunnen alleen hun eigen dissertatie vastleggen. Proefschriften van externe PhD kandidaten zullen daarom door de Pure beheerder van het instituut vastgelegd moeten worden.

NB 2: De begeleiding van PhD kandidaten kan ook als activiteit vastgelegd worden. In dat geval hoeft er geen sprake te zijn van een afgeronde dissertatie.

Activities > Teaching/Examination/Supervision > PhD supervision

NB 3: Als je in de leescommissie of beoordelingscommissie van een PhD-kandidaat hebt gezeten, kan dit ook als activiteit vastgelegd worden.

Activities > Teaching/Examination/Supervision > PhD candidate examination/review

Leave a Reply